0
SL

Več rezultatov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product_variation
Filter by Categories
Rešitve in ideje
Transparentna namizna podloga

Transparentna namizna podloga

Transparentna namizna podloga

Transparentna namizna podloga 65 x 45 cm. Zaščita za mize, pod katero lahko hranimo dokumente, zapiske in informacije, ki so nam tako vedno pri roki. Odlična tudi kot podloga za računalniške miške.

Prosojna, transparentna namizna podloga z rahlo strukturirano površino na eni strani. Izdelana iz umetne mase – polipropilena.

Namenjena za zaščito miznih plošč pisalnih miz in hkrati kot podloga za računalniško miško. Transparentna namizna podloga omogoča udobnejše pisanje, hkrati pa ščiti mizo pred umazanijo in poškodbami.

Na podloge je možno natisniti logotipe ali druge informacije in jih tako uporabiti za raznovrstne namene, kot so koledarji, poslovna darila.
Dimenzija podloge je 65 x 45 cm.
Debelina 1 mm. Z zaokroženimi robovi. Zaradi svoje prosojnosti lahko pod podlogo shranimo:

  • Dokumente in zapise
  • Telefonske številke
  • Slike

Alternativne vrste uporab:
Uporabimo jo lahko tudi kot manjšo podlogo za zaščito tal, ki ščiti občutljive talne obloge, parket, laminat… pred vodo in umazanijo.
Enostavno čiščenje z mehko vlažno krpo in neagresivnimi čistili, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu za pomivanje posode.

9,00 

Izberite število kosov

Pošljite povpraševanje

Izdelka trenutno ni na zalogi, lahko pa nam pošljete povpraševanje za bolj podrobne informacije.

Vas zanimajo podrobnosti o izdelku ali pa bi radi izvedli naročilo po meri? Uporabite kontaktni obrazec in stopite v stik z nami.