0
0
SL
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product_variation
Filter by Categories
Rešitve in ideje

Izdelki za dom

Living

Living –  dekorativni izdelki za vsakdanjo uporabo. Moderni izdelki iz umetnih mas prefinjenega italijanskega dizajna, s katerimi polepšamo dom. Primerni tudi za vgradnjo v trgovskih objektih, javnih ustanovah, gostinskih in industrijskih objektih, pisarnah, sejemskih razstavnih prostorih. Izdelani so iz primernih umetnih mas, ki omogočajo visoko estetsko in uporabno vrednost vgrajenega izdelka.
Osnovne značilnosti:

 • Sodoben italijanski dizajn
 • Večnamenska uporaba
 • Možnost večkratne uporabe
 • Enostavna vgradnja in vzdrževanje
 • Varnost, enostavnost
 • Možnost recikliranja

Na voljo so v številnih barvah in sodobnih izvedbah, ki omogočajo preprosto vgradnjo in uporabo. Izdelke, ki so namenjeni začasni uporabi, lahko hitro sestavimo, razstavimo in po uporabi shranimo na majhnem prostoru. Čistimo in vzdržujemo jih z mehko vlažno krpo in neagresivnimi čistili, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu za pomivanje posode. Uporaba agresivnih čistil in čistil z dodatkom abrazivnih sredstev ni dovoljena.

Izpostavljeni izdelki

Transparentna zascitna podloga za pisarniske stole

Transparentna podloga za zaščito tal

Transparentna podloga za zaščito tal. Močna in trdna. Vsestransko uporabna. Ščiti parket, lesene, tekstilne, laminatne in betonske talne obloge pred poškodbami, udarci, madeži, vodo in umazanijo.
Preberite več
Dekorativne stenske obloge Plastonda Decor- razlicni dizajni

Stenske obloge Plastonda Decor

Dekorativne stenske obloge iz umetnega materiala Plastonda Decor. Prefinjenega, modernega italijanskega dizajna. Primerne za obloge novih in prenovo starih dotrajanih sten.
Preberite več

TEKNIGLASS

Plastične plošče, PVC folije, prozorne palice in cevi Tekniglass. Različni plastični materiali iz katerih so izdelani posamezni tipi plošč, folij, palic in cevi, omogočajo številne vrste uporab. Primerne za izvedbo številnih »naredi sam« ali profesionalnih projektov.

 • Prozorne plošče Poliver, Poliver Basterglass in Poliglass UV – primerne za zastekljevanje.
 • Prozorne PVC folije Polikristal – odlične za pokrivanje rastlinjakov, zastekljevanje, aranžiranje, zaščito miznih plošč in pultov
 • Barvne plošče Multiexel in Plastonda – primerne za izdelavo maket, barvnih podlog in zaščit občutljivih površin
 • Prekatne plošče Alveopan – odlične za izdelavo lahkih pregradnih sten.
 • Prosojne plošče Policolor – vsestransko uporabne za prosojne ali neprosojne plastične izdelke, zaščite

Plošče Tekniglass žagamo, režemo, vrtamo in obdelujemo z orodji in stroji za obdelavo lesa in kovin. Čistimo jih z mehko vlažno krpo in neagresivnimi čistili, ki jih uporabljamo za čiščenje posode v gospodinjstvu.

Izpostavljeni izdelki

Polistirenske plosce z gladko povrsino Basterglass

POLISTIRENSKE PLOŠČE BASTERGLASS

Močne in trdne polistirenske plošče za notranja zastekljevanja z obojestransko gladko, sijajno površino Basterglass. Na voljo v prozorni in opalni (mlečno beli) barvi. Poznane tudi kot "hobi steklo" ali "umetno steklo".
Preberite več
Prozorne akrilne cevi iz pleksi stekla

PROZORNE AKRILNE CEVI (PMMA)

Prozorne akrilne cevi (PMMA). Močne, lahke a trde cevi iz prozornega pleksi stekla z odlično transparentnostjo. Primerne za prozorno zaščito modelov, pohištvene elemente, dekorativne elemente pri opremi objektov. Odlične za razsvetljevanje s tradicionalnimi ali LED svetili.
Preberite več
Mehke prozorne pvc folije Polikristal na kolutih

MEHKE PROZORNE PVC FOLIJE NA KOLUTIH POLIKRISTAL

Mehke prozorne PVC folije na kolutih Polikristal. UV odporne. Za prosojno, tudi neravno notranje in zunanje zastekljevanje, rastlinjake in tople grede. Za zaščito miznih plošč, prte... Prodaja po tekočem metru.
Preberite več

Izdelki za dom so plod razvoja in dolgoletnih izkušenj priznanih evropskih proizvajalcev. Podjetje Multivario je ekskluzivni zastopnik in distributer italijanskega proizvajalca Polimark, ki je proizvajalec in distributer izdelkov za dom Tekniglass in Living. Polimark ima dolgoletne izkušnje z izdelavo in dobavo plastičnih – “naredi sam” izdelkov. Umetno, polistirensko steklo Poliver, je Polimark začel proizvajati in prodajati že v začetku leta 1970. Do danes je podjetje razvilo široko paleto plastičnih plošč in izdelkov za naredi sam (DIY) uporabo, ki omogočajo domačim mojstrom izvedbo številnih “naredi sam” projektov.

Pri snovanju vseh izdelkov je posebna pozornost posvečena enostavnemu rokovanju, montaži, čiščenju in vzdrževanju. Izdelki podjetja Polimark so moderni in prilagojeni vsakodnevni uporabi.

Izdelki za dom so prilagojeni vsakdanji uporabi in hitri vgradnji. Njihova uporaba omogoča številne nove možnosti in ideje pri opremljanju in vzdrževanju bivalnih objektov, urejanju vrtov in okolice doma.