0
0
SL
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product_variation
Filter by Categories
Rešitve in ideje

Partnerji

Calvero

Calvero logotip

Poljski proizvajalec transparentnih in aluminijskih protihrupnih panelov. Podjetje ima v svoji ponudbi tudi številne dodatke za izdelavo protihrupnih ograj kot so:

  • aluminijske protihrupne obloge
  • akustični absorberji Octagon
  • tisk črt na transparentne panele (zaščita proti naletu ptic)
  • varnostne kable in rešitve za preprečevanje izpada panelov v primeru nesreč

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1994, danes spada Calvero med največje evropske proizvajalce transparentnih in aluminijskih protihrupnih panelov. Protihrupni paneli Calvero so vgrajeni v številnih evropskih državah.

Podjetje Multivario je pooblaščeni zastopnik in distributer izdelkov Calvera za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, BIH, Makedonijo in Črno Goro.

 

Wood Solutions

Partnerji Wood Solutions - logotip

Podjetje Wood Solutions je italijanski proizvajalec lesenih protihrupnih panelov. Podjetje ima dolgoletne izkušnje z obdelavo lesa, globinsko impregnacijo lesa in proizvodnjo lesenih protihrupnih panelov. Uvršča se med največje italijanske proizvajalce lesenih protihrupnih panelov.

Leseni protihrupni paneli Wood Solutions so izdelani iz FCS in PEFC certificiranega lesa, kar potrjuje, da se z gozdovi iz katerega prihaja les umno in odgovorno gospodari. Trajnost lesa v podjetju dodatno izboljšajo z globinsko impregnacijo v avtoklavih. Za impregnacijo se uporabljajo ne toksične soli na osnovi bakra.

Podjetje Multivario je pooblaščeni – ekskluzivni  zastopnik in distributer izdelkov Wood Solutions za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, BIH, Makedonijo in Črno Goro.

 

 

Top Engineering Ltd - Ciper

Top Engineering Ltd

Kosti Palma 3,

Tseri 2480

Cyprus

Tel: +357 99 438 749

E-mail: topengineltd@cytanet.com.cy