0
SL

Več rezultatov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product_variation
Filter by Categories
Rešitve in ideje

Veleprodaja

Poliver umetno steklo plasticne plosce iz polistirena

Poliver

Umetno steklo iz polistirena. Z obojestransko gladko ali strukturirano površino. V 2 debelinah in 3 standardnih formatih. V prozorni ali opalno beli barvi. Namenjeno za notranje in kratkotrajno zunanje zastekljevanje.
Preberite več
Polistirenske plosce z gladko povrsino Basterglass

Poliver Basterglass

Prozorne in opalne plošče iz polistirena. Na voljo v debelini 2 in 4 mm. V številnih standardnih formatih z osnovo 50 cm. Namenjene notranjemu in kratkotrajnemu zunanjemu zastekljevanju.
Preberite več
Dekorativne stenske obloge Plastonda Decor- razlicni dizajni

Plastonda Decor

Dekorativne stenske obloge iz umetne mase - prekatnega polipropilena. Lahke, modernega dizajna. Na voljo v formatu 50 x 100 cm. Debelina 3 mm. Namenjene hitremu oblaganju novih ali obnovi dotrajanih starih sten.
Preberite več
Anti refleksijski Poliver umetno steklo za zastekljevanje slik

Anti refleksijski Poliver

Enostransko rahlo matirano umetno steklo iz polistirena, ki zmanjšuje odboj svetlobe in omogoča idealne zasteklitve slik, posterjev, klip okvirjev. Izredno tanek in varen, odporen proti razbitju.
Preberite več
Ogledala Polimirror

Polimirror

Izredno tanka plastična ogledala iz polistirena. Lahka, mehka, varna. Enostavna za obdelavo in vgradnjo z dvostranskim lepilnim trakom. Na voljo v dveh standardnih formatih z osnovo 50 cm.
Preberite več
Akrilna ogledala val v otroški sobi

Basic Mirror

Akrilna ogledala Basic Mirror. Izredno lahka in varna ogledala iz umetne mase debeline 3 mm. Na voljo v dveh oblikah in številnih standardnih dimenzijah. Enostavna in hitra vgradnja z dvostranskim lepilnim trakom.
Preberite več
Prekatne polipropilenske plošče Plastonda barvna lestvica

Plastonda

Prekatne, polipropilenske, plastične plošče. Lahke, ekonomične, primerne za tisk, zaščito delovnih pultov, izpis cen, označevanje v vrtnarstvu. Odlične za nepremočljive podloge živalskih kletk, pregrade in podloge v omarah.
Preberite več
Polipropilenske plošče Policolor

Policolor

Polne, prosojne, polipropilenske, plastične plošče. Na voljo v treh barvah. Tanke, lahke, a močne plastične plošče, namenjene za izdelavo dekorativnih prosojnih oblog, zaščito za kataloge, izdelavo dekorativne plastične embalaže.
Preberite več
Plasticne zascite za stene Battisedia iz umetne mase opalno bela

Zaščita za stene Battisedia

Zaščita za stene iz polistirena. Uporabna za zaščito sten, pohištva in drugih občutljivih površin pred vsakodnevnimi udarci pisarniških stolov in drugih predmetov. V prozorni ali opalni barvi.
Preberite več
Prekatne polipropilenske plošče Alveopan

Alveopan

Dvojno lamelirane, prekatne, polipropilenske plošče, so zelo močne a presenetljivo lahke plastične plošče, s širokim spektrom uporabe. Še posebno primerne za izdelavo lahkih pregradnih sten in neprosojna zastekljevanja.
Preberite več
Penjene pvc plosce Multiexel razlicne barve

Multiexel

Penjene pvc, plastične plošče. Izredno lahke a trdne. Na voljo v sedmih barvah in petih standardnih dimenzijah. Debelina plošč je 3 mm. Uporabljajo se za barvne dekorativne elemente in izdelavo neprosojnih oblog.
Preberite več
Transparentna podloga za zaščito tal iz laminata in parketa

Podloga za zaščito tal Mat

izredno močna in trdna prozorna zaščita tal v dimenziji 90 x 120 cm. Ščiti parket, laminate, lesene, tekstilne in porozne betonske talne obloge pred vsakodnevnimi poškodbami in umazanijo.
Preberite več
prozorne akrilne plosce Poliglass uv pleksi plosce

Poliglass UV

Akrilne plošče Poliglass UV, visoko odporne na UV žarke in atmosferske vplive. Uporabljajo se za notranje in zunanje zastekljevanje oken vrat, pohištvenih omaric, rastlinjakov, balkonov. Primerne za pokrivanje nadstreškov.
Preberite več
Mehke in trde prozorne pvc folije Polikristal navite na kolute

Polikristal

Prozorno umetno pvc steklo na kolutih širine 1 m. Na voljo v obliki trde ali mehke pvc prozorne folije. V štirih standardnih debelinah. Namenjen zunanjemu in notranjemu zastekljevanju, izdelavi prozornih pregrad in zaščit.
Preberite več
Transparentna namizna podloga za zascito miz

Plastična zaščita za mizo

Prosojna plastična zaščita za mizo in občutljive talne obloge MAT. Ščiti mizne plošče pisalnih miz in občutljive talne obloge pred poškodbami in praskami. Lahka, tanka, prosojna.
Preberite več

Prozorne palice, cevi iz akrila

Prozorne palice cevi iz akrila. Pogosto uporabljane za dekorativne dodatke. Odporne na UV žarčenje. Primerne za opremo doma in drugih prostorov kot so kavarne, restavracije, nočni klubi...
Preberite več
prozorne valovite plošče za kritino Polikril

Polikril

Prozorna valovita kritina. Izdelana iz pretežno recikliranega PVC materiala. Dimenzija plošč 90 x 200 cm. Debelina 0,8 mm, val 76/18. Izredno lahka, prosojna plastična kritina, UV odporna. Enostavno za montažo.
Preberite več
Nož za rezanje plastičnih plošč in folij Policutter pakiranje

Policutter

Nož za rezanje plastičnih plošč in folij. Nepogrešljivo orodje vsakega domačega mojstra. Je oster in omogoča natančno rezanje. Enostaven za uporabo in rokovanje. Z dvemi rezervnimi rezili v ročaju. Pakiran v lični embalaži.
Preberite več
Prekane plosce iz polikarbonata Polipan

Polipan

Prekatne polikarbonatne plošče za transparentno kritino nadstreškov in balkonov. Enostransko odporne na UV žarke in atmosferske vplive. Prekatne struktura plošč omogoča visoko toplotno in zvočno izolativnost plošč.
Preberite več