0
SL

Več rezultatov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product_variation
Filter by Categories
Rešitve in ideje
Akrilna ogledala

Akrilna ogledala

Akrilna ogledala

Lahka in varna akrilna ogledala pravokotne, kvadratne in valovite oblike. Primerna za vgradnjo v predsobe, kopalnice, otroške sobe, na vrata omar, kamp prikolice, avtodome… Enostavna vgradnja z dvostranskim lepilnim trakom.

Izredno lahka in varna akrilna ogledala. Na voljo v devetih standardnih dimenzijah. Debelina ogledal je 3 mm. Primerna za vgradnjo v:

 • Hodnike in predsobe
 • Otroške sobe
 • Kopalnice
 • Kamp prikolice in avtodome

Ker so lahka, so še posebno primerna za vgradnjo na zadnjo stran notranjih vrat ali vrat omar, saj minimalno povečajo njihovo težo in obremenitev okovja.
Na ravno gladko površino jih najenostavneje pričvrstimo z dvostranskim lepilnim trakom za lepljenje plastičnih plošč in akrilnih ogledal.

Na mesto kamor nameravamo ogledalo vgraditi prilepimo lepilni trak, odstranimo zaščitno folijo in ogledalo pritisnemo na trak. Lepilni trak namestimo na takšen način, da je ogledalo zalepljeno na podlago po vseh robovih in na sredini. Na takšen način preprečimo izbočenje ogledala. Ogledalo lahko pričvrstimo tudi s pomočjo vijakov ali s primernim montažnim lepilom.

Čistimo jih z mehko vlažno krpo in neagresivnimi čistili, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu za pomivanje posode. Uporaba agresivnih čistil in čistil z dodatkom abrazivnih sredstev ni dovoljena.

10,00 60,00 

Izberite število kosov

Pošljite povpraševanje

Izdelka trenutno ni na zalogi, lahko pa nam pošljete povpraševanje za bolj podrobne informacije.

Vas zanimajo podrobnosti o izdelku ali pa bi radi izvedli naročilo po meri? Uporabite kontaktni obrazec in stopite v stik z nami.

  Morda vam bo prav tako všeč…

  Lepilni trak za akrilna ogledala in plastične plošče na kolutu

  Lepilni trak za akrilna ogledala in plastične plošče

  Dvostranski lepilni trak za akrilna ogledala in plastične plošče na kolutu. Primeren za lepljenje akrilnih ogledal in raznih plastičnih plošč na ravno površino. Primeren za pritrjevanje na različne trdne površine.
  Preberite več