0
SL

Več rezultatov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product_variation
Filter by Categories
Rešitve in ideje
Penjene pvc plošče Multiexel

Penjene pvc plošče Multiexel

Penjene pvc plošče Multiexel

Penjene pvc plošče Multiexel. Na voljo v 7 barvah in 5 standardnih dimenzijah. Lahke a močne plastične plošče za tisk, izdelavo reklamnih in obvestilnih napisov, barvnih zaščitnih oblog, podlog in pregrad.

Penjene pvc plošče Multiexel. Ekonomične, lahke, a trdne plošče namenjene raznovrstni uporabi. Plošče debeline 3 mm, so na voljo v sedmih barvah in petih standardnih dimenzijah. Pogosto se uporabljajo za izdelavo:

  • Obvestilnih tabel in reklamnih napisov
  • Tabel za izpis cen in drugih informacij
  • Izdelavo neprosojnih pregradnih in predelnih sten, podlog oblog in zaščit
  • Izdelavo barvnih škatel, modelov, maket, opažev
  • Izdelavo promocijskih izdelkov, stojal, držal

Primerne za notranjo in zunanjo uporabo. Odlične za tisk in dekoriranje. Z uporabo orodji za obdelavo lesa in kovin jih lahko enostavno režemo, žagamo, izrezujemo, vrtamo in brusimo. Če uporabimo primerna lepila, lahko plošče med sabo enostavno lepimo. Če jih segrejemo, jih lahko krivimo in upogibamo. Čistimo jih z mehko, vlažno krpo in neagresivnimi čistili, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu za pomivanje posode. Uporaba agresivnih čistil in čistil z dodatkom abrazivnih sredstev ni dovoljena, saj lahko plošče poškodujejo.

6,00 36,00 

Izberite število kosov

Pošljite povpraševanje

Izdelka trenutno ni na zalogi, lahko pa nam pošljete povpraševanje za bolj podrobne informacije.

Vas zanimajo podrobnosti o izdelku ali pa bi radi izvedli naročilo po meri? Uporabite kontaktni obrazec in stopite v stik z nami.