0
SL

Več rezultatov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product_variation
Filter by Categories
Rešitve in ideje

Dodatki

Lepilni trak za akrilna ogledala in plastične plošče na kolutu

Lepilni trak za akrilna ogledala in plastične plošče

Dvostranski lepilni trak za akrilna ogledala in plastične plošče na kolutu. Primeren za lepljenje akrilnih ogledal in raznih plastičnih plošč na ravno površino. Primeren za pritrjevanje na različne trdne površine.
Preberite več
Nož za rezanje plastičnih plošč in folij Policutter pakiranje

Nož za rezanje plastičnih plošč in folij Policutter

Profesionalni nož za rezanje plastičnih plošč in folij Policutter. Nepogrešljivo orodje vsakega mojstra. Posebna oblika rezila omogoča enostavno in natančno rezanje plastičnih plošč in folij.
Preberite več
lepilo Tekafix BT

Lepilo Tekafix BT

Lepilo Tekafix BT - primerno za lepljenje dekorativnih stenskih oblog Plastonda Decor, polipropilenskih plošč Plastonda, penjenih PVC plošč Multiexel na čvrsto podlago. Lepilo je izdelano na osnovi akrilatne disperzije. Je brez neprijetnega vonja. Ne polzi in ne vsebuje topil.
Preberite več
lepilo Tekaflex MS 40

Lepilo Tekaflex MS 40

Lepilo Tekaflex MS 40 - primerno za lepljenje dekorativnih stenskih oblog Plastonda Decor, polipropilenskih plošč Plastonda, penjenih PVC plošč Multiexel na čvrsto podlago. Lepilo je izdelano na osnovi hibridnega MS polimera. Je brez neprijetnega vonja. Ne polzi in ne vsebuje topil. Ima dober oprijem tudi na vlažne površine in manjše skrčke pri utrjevanju. Ne vlaži površine na katere se nanese in utrjuje brez izhlapevanja topil.
Preberite več